Rešenja za zakazivanje i upravljanje rezervacijama

  • Share :

Uštedite vreme, preskočite administrativne obaveze i posvetite se unapređenju poslovanja

Da li vam se desilo da kasnite na sastanak ili ste privatno propustili neki termin koji je bio bitan? Brz život i gust raspored su danas postali nova normalnost svakome od nas. Često nam se zna desiti da propustimo važan sastanak sa klijentom ili da zakažemo u isto vreme sa više klijenata, pa onda ne znamo kako uskladiti sve to. Propustili ste da upišete rezervaciju i sebe ste doveli u neprijatnu situaciju.
Bilo kojom delatnošću da se bavite koja obuhvata direktan rad sa ljudima, budite maksimalno profesionalni i organizovani, jer ćete time ostaviti dobar utisak na klijenta. Ručno unošenje obaveza je davno prevaziđeno, zato vam nudimo CRM rešenje koje obezbeđuje automatsko pravljenje rasporeda i pregledan uvid u slobodne termine. A pored toga imate mogućnost unošenja i privatnih obaveza u kalendar. Tako ćete sistematično moći da pratite vaše obaveze, planirate i koristite slobodno vreme.

Uradite sve što je do vas da klijent dođe na zakazan termin

Sigurno vam se desilo da se klijent ne pojavi u dogovoreno vreme sastanka. To zna biti frustrirajuće kako za vas, tako i za klijenta, jer ponovo prolazite kroz proces zakazivanja drugog sastanka i traženje termina. Ne samo da vam oduzima vreme, nego i utiče na produktivnost.
Automatsko slanje SMS, Viber, WhatsApp ili imejl podsetnika, unaprediće komunikaciju koju imate sa klijentom. U okviru ovog rešenja nudi se i niz pogodnosti u cilju bolje interakcije sa klijentima kao što su:

Automatsko slanje SMS potvrde zakazanog termina ili rezervacije

Omogućite klijentima da sami odaberu kako žele da ih obaveštavate (SMS, Viber, WhatsUp ili imejl). Odmah po unosu novog termina u kalendar, sistem će povući podatke o željenom načinu obaveštavanja i poslaće klijentu potvrdu zakazanog termina.

Automatsko slanje SMS podsetnika o redovnom sastanku

Stalni klijenti su bitna komponenta svake kompanije jer su to ujedno i zadovoljni klijenti. Ukoliko imate jednom nedeljno sastanak sa takvim klijentom, označite da se taj termin ponavlja i tako će sistem moći da obaveštava klijenta o dogovorenom terminu.

Automatsko slanje personalizovanih čestitki rođendana

Čestitajte rođendane svojim klijentima, time ćete pokazati koliko su vam oni važni! Pružite malo pažnje i pokazaćete da se iza vaše kompanije kriju ljudi koji misle na svoje saradnike.

Imate nedoumicu, potrebna vam je pomoć? Kontaktirajte nas: